[30 Days Challenge] Day 8: Three Things You Want To Say To Three Different People

Wow yang begini-begini nih yang susah hahahaha…

Hmm, gini aja deh;

To 10 years old Asiah

Just drink those juice, it works wonder to yourself. Don’t listen to that mean aunty, you are beautiful. Iya kamu gemuk, tapi itu nggak mengurangi nilai kamu sebagai perempuan. Nggak usah dengerin omongan buruk dari orang lain. Don’t let it make you devalue your self. Because all that matter is how you feel about your self, and it should be good. You are beautiful.

To 17 years old Asiah

Umur segini, banyak-banyakin prestasi aja, lah. Jatuh cinta boleh, tapi nggak usah ngarepin apa-apa dari perasaan itu. That boy won’t even have a little glance on you no matter what. Mau lu diet kayak orang gila, mau lu bersolek sedemikian rupa, he wont even accept your chocolate on Vday. Don’t waste your time. No, you don’t have to proof your self to ANYBODY, because those who don’t care, won’t care. Ada kok, ada yang peduli sama kamu, ada kok yang bangga sama kamu. Karena believe me, you’ve got all those potentials, it’s such a waste to just spend your days day dreaming about the idea of romance. It will come to you eventually, and it will be such an interesting journey.

To 20 years old Asiah

Kan, ape gue kataa.. ada kan romansa di hidup lo. You will feel like a princess once, then a third wheel another day. Somebody will loooove you like there’s no tomorrow, and another will ghost you like shit. You will experience many types of relationship and everything counts on your future. Semua pengalaman itu akan membuat masa depan kamu lebih menyenangkan. Nggak apa-apa kok, emang banyak banget sedihnya. Tapi nanti, kamu akan mengenang itu semua dengan senyuman dan giggle giggle gitu sedikit.

Masalah karir, YANG SERIUS COY COY COY… KERJA YANG BENER, CARI DUIT YANG BENER BIAR KEBELI ITU MOBIL SAMA RUMAH. Sebelum lo nggak bisa mengejar itu semua lagi karena ada 2 little angels (and a big boy) yang bikin lo nggak pernah mau jauh-jauh dari mereka barang sehari aja. There’s no more room for career once you become a mother, because you just devoted to the role (dan itu nggak apa-apa banget, kamu akan bahagia banget kok ngejalaninnya).

2 little angels, a big boy, and ME 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s